Jul jul strålande jul

Julen var fin, lugn och skön, som det ska vara. Enda minuset var att jag åkte på en hejdundrande förkylning, men vad gör väl det i det stora hela. Kalle och hans vänner bjöd på samma äventyr som alltid, egentligen borde man har tröttnat efter att ha sett det sisådär 20 gånger, men nej då, utan Kalle blir det ingen riktig jul. Maten var god och överkonsumerades som vanligt. Sill, köttbullar, skinka, lax, potatis, rödetssallad och sen massa godis på det, jag mår fortfarande illa. Sen fick jag så bra julklappar att jag nästan har dåligt samvete, riktiga kanongrejer hela bunten. Bäst av allt var att få vara omgiven av så underbara människor, det är fint.

Jens fick en radiostyrd helikopter i julklapp. Den är hans nya passion för tillfället. Låter förjäkligt gör den också, surrar mig till fördärvet, snart åker flugsmällaren fram. Men lite rolig är den också, jag har fått provköra den, jag råkade dunka upp den i taket så livet nästan passerade i revy för den lilla propellerbeklädda stackaren.
Större livsnjutare får man leta efter.
Jag älskar dig ♥ och fina strumpor har jag också.

Dan före dan före dopparedan

I skrivande stund är jag arg. Arg för att folk inte tar hänsyn, för att de kastar bort det överblivna som en trasig disktrasa, för att de släcker hoppet på ett burdust sätt. Men jag antar att man inte får härdade fötter av att traska fram i livet på mjuka och okomplicerade stigar, det är på de hårda vägarna man lär sig att bli stark.

Alldeles strax är det jul också, då ska man vara glad och uppskatta det fina i livet. Det gör jag också. Jag uppskattar Jens, jag uppskattar mina vänner, jag uppskattar att världens bästa trio återförenas imorgon, jag uppskattar min mamma och pappa, jag uppskattar att jag snart ska åka till Vemdalen tillsammans med underbara människor, jag uppskattar att jag snart ska få pussa på de gosigaste mularna jag känner till, jag uppskattar vår lägenhet, jag uppskattar xboxet, jag uppskattar att sitta i soffan just nu tillsammans med den finaste killen jag vet, även fast han fiser...
Vad är ett litet baksteg i det stora hela? Jag ska ta nya friska tag, men först ska jag fira jul och må gott.

Fröken Hulk

Det är en oglamourös lördag som råder. Jag sitter i min gamla urtvättade flanellskjorta, hår som bönar och ber efter en rejäl tvätt med lödder och lenande inpackning, chipssunkig andedräkt, ja det är fint, jag trivs.

Strax ska jag åka och träna med herr J. Vi körde ett pass i onsdags också och jag är fortfarande invalid. Träningsvärken man får efter att inte ha gymmat på flera månader är inte nådig. Men nu jäklar är det dags att ta tag i de förtvinade musklerna och bli Hulk igen.
.
Det fick bli en uppdatering av den snabbare sorten den här gången, tarvligt eftersom jag inte ägnat den stackars bloggen någon som helst uppmärksamhet under de senaste veckorna, men så får det bli.
Ha det bra så länge.

RSS 2.0